2 Φεβ 2010

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε πως διατίθεται και επίσημα πλέον, διά νόμου, να «διευθετήσει» το θέμα της μεγάλης πολυφυλετικής θάλασσας που κατοικεί εντός των ελληνικών τειχών. Είναι εξαιρετικά απλό για τα πεφωτισμένα μυαλά που διαχειρίζονται τις τύχες του ελληνικού έθνους: «Θα γίνουν όλοι Έλληνες!». Η δύσκολη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, η αναπόφευκτη πτώση της δημοτικότητος που απολάμβανε αρχικά η κυβέρνηση καθώς και οι επιταγές του διεθνούς κατεστημένου που επιβάλλουν την πολυφυλετική «σούπα» στο Δυτικό κόσμο δεν αφήνουν άλλη διέξοδο. Πρέπει να αναζητηθούν νέοι ψηφοφόροι και να εξαλειφθεί το «Ρομαντικό κατάλοιπο του 19ου αιώνα που ονομάζεται έθνος (Θάλεια Δραγώνα)». Φυσικά, σύμφωνα με τα πεφωτισμένα μυαλά του Μεγάρου Μαξίμου που κυβερνούν «ελέω Λαού», οι Έλληνες δε χρειάζεται να ερωτηθούν. Δεν είναι απαραίτητο. Είναι καιρός να αποβάλλουν έστω και διά της βίας αυτό το μίασμα που λέγεται Ελλάδα και τόσο επίμονα κουβαλούν στην καρδιά τους. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ! Όσο ακόμη θα υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ζωντανός, θα αγωνίζεται για τα δίκαια του αίματός του, για την καταγωγή του, την εθνική του υπερηφάνεια και ανεξαρτησία! Θα αγωνίζεται για τη διάσωση του αίματος που από τόσο μακριά τον έφερε και ακόμη μακρύτερα πρέπει να τον οδηγήσει! Απαιτούμε δημοψήφισμα τώρα! Υπογράφουμε όλοι! Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει! Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά, πάνω από κόμματα αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας! Για άλλη μια φορά καλούμαστε σε αντίσταση! Καλούμαστε στις επάλξεις του αγώνα για να αποδείξουμε πως είμαστε αντάξιοι απόγονοι των ηρώων προγόνων μας! Πίστις μας ο αγών! Ζήτω το έθνος!

1 σχόλιο:

 1. Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
  Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
  Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
  μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
  Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

  http://enieopsifodeltio.wordpress.com
  http://apps.facebook.com/causes/61685

  http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

  http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

  http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
  http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή